EKSTRA ORDINÆRT TILSKUDD FRA KULTURDEPARTEMENTET

Postet av Arendal/Grimstad Rideklubb den 10. Jan 2024

Hei alle barn og unge på AGR,


Vi søkte i høst om på ekstra ordinære tilskudd fra Kulturdepartementet, og vi er glade for å kunne annonsere at vi har fått innvilget søknaden vår! Dette betyr at vi nå har enda mer midler tilgjengelig for å kunne tilby spennende og varierte aktiviteter for alle våre medlemmer. 

Dette ekstraordinære tilskuddet vil gjøre det mulig for oss å arrangere flere stevner, kurs og treninger, samt investere i nytt utstyr for å sikre en enda bedre opplevelse for våre medlemmer. Vi gleder oss til å se dere alle i rideklubben og fortsette å skape fantastiske opplevelser sammen!

Vi måtte dessverre avlyse klubbmesterskapet i desember på grunn av Salmonella, men så fort vi åpner igjen lager vi klubbmesterskap og inviterer alle medlemmer til å delta. Vi ønsker å gjøre opp for den avlyste begivenheten og bidra til å skape en ekstra spennende opplevelse for våre ryttere. Hold øynene åpne for mer informasjon om dato og påmelding!-

 Takk til Kulturdepartementet for det ekstraordinære tilskuddet som vil gi oss muligheten til å arrangere flere spennende aktiviteter og styrke opplevelsen for våre medlemmer. Vi ser frem til å gjenoppta klubbmesterskapet etter avlysningen i desember og vil snart komme med mer informasjon.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.