EKSTRA ORDINÆRT TILSKUDD FRA KULTURDEPARTEMENTET

Postet av Arendal/Grimstad Rideklubb den 10. Jan 2024

Hei alle barn og unge på AGR,


Vi søkte i høst om på ekstra ordinære tilskudd fra Kulturdepartementet, og vi er glade for å kunne annonsere at vi har fått innvilget søknaden vår! Dette betyr at vi nå har enda mer midler tilgjengelig for å kunne tilby spennende og varierte aktiviteter for alle våre medlemmer. 

Dette ekstraordinære tilskuddet vil gjøre det mulig for oss å arrangere flere stevner, kurs og treninger, samt investere i nytt utstyr for å sikre en enda bedre opplevelse for våre medlemmer. Vi gleder oss til å se dere alle i rideklubben og fortsette å skape fantastiske opplevelser sammen!

Vi måtte dessverre avlyse klubbmesterskapet i desember på grunn av Salmonella, men så fort vi åpner igjen lager vi klubbmesterskap og inviterer alle medlemmer til å delta. Vi ønsker å gjøre opp for den avlyste begivenheten og bidra til å skape en ekstra spennende opplevelse for våre ryttere. Hold øynene åpne for mer informasjon om dato og påmelding!-

 Takk til Kulturdepartementet for det ekstraordinære tilskuddet som vil gi oss muligheten til å arrangere flere spennende aktiviteter og styrke opplevelsen for våre medlemmer. Vi ser frem til å gjenoppta klubbmesterskapet etter avlysningen i desember og vil snart komme med mer informasjon.
TRYGG RYTTERGLEDE FOR ALLE

Postet av Arendal/Grimstad Rideklubb den 10. Jan 2024


AGR ser fremover i det nye året 2024, og ønsker å informere litt om aktiviteter i klubben. Når smitterestriksjonene er over ønsker AGR å følge oppfordringen fra idrettsforbundet om å holde kurskvelder. Derfor tar vi sikte på å arrangere «Trygg på trening»-kurset som er utarbeidet av Redd Barna og Norges idrettsforbund i samarbeid med Norges Rytterforbund.

 Administrasjonen - Norges Rytterforbund         Et bilde som inneholder tekst, Font, hest, symbolAutomatisk generert beskrivelse       Et bilde som inneholder tekst, logo, symbol, rødAutomatisk generert beskrivelse

 

Klubben har i likhet med andre klubber i Norge en varlingskanal, og AGR har i tillegg en varslingskomitè som håndterer innkomne saker. I norsk idrett skal alle være trygge. Medlemmer kan si fra dersom en opplever noe som er et brudd på idrettens verdier, etiske leveregler, reglement og retningslinjer. Klubbene innenfor Norges idrettsforbund kan ta imot varsler om kritikkverdige forhold og vi er takknemlige for at du sier ifra.

Eksempler på kritikkverdige forhold kan være mobbing, trakassering, underslag, kampfiksing, juks eller seksuelle overgrep. Vi ønsker å høre fra deg slik at vi får mulighet til å tak i og håndtert kritikkverdige forhold på en god måte, og kan hindre liknende hendelser i fremtiden. Vi har plikt å ivareta både varsler og omvarslet på en god måte. Alle saker behandles konfidensielt og det skal være en fin og trygg klubb å være medlem av.


Trygg Rytterglede for alle.pdf